Asociația Andreea Ivan Învingătoare are nevoie de susținerea ta ! Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit din salariu sau pensie și contribuie la independența persoanelor cu dizabilitate.

Ce trebuie să faci ?

Descarcă Formularul 230, după ce îl vei completa cu datele tale personale, semnează-l și ni-l poți trimite pe adresa de email: andreeaivaninvingatoare@gmail.com până la data 23 mai. Îl vom trimite la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către asociația noastră pentru proiectele pe care le vom desfășura.

De asemenea Formularul poate fi depus în persoană la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul sau trimis prin curier sau prin poștă cu scrisoare recomandată. Vezi aici lista administrațiilor financiare.

De asemenea, formularul mai poate fi depus online, prin SPV (Spațiul Virtual Privat) în cazul în care ai cont creat pe site-ul ANAF.

Unde merge investiția ta?

Asociația Andreea Ivan Învingătoare este la început de drum și își propune să inițieze diverse proiecte pentru ca persoanele dizabilități să iasă în lume. Să fie independente și să se bucure de viață, iar pentru asta e necesar dispozitive performante pentru a venii în ajutorul nevoilor acestora.

Îți mulțumim pentru susținere !

Distribuie