Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

Asociatia Andreea Ivan Invingatoare

Asociația Andreea Ivan Învingătoare propune proiectul ,, Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant” care să faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilități. Acesta constă în strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini adaptate special pentru a le da mai multă independență acestor persoane.

Prin urmare pentru a face posibilă acest lucru, avem nevoie de un model de autovehicul adaptat ca 2019 Dodge Grand Caravan SE, în valoare de $55.579.

Prețul acestuia îl puteți vedea accesând link-ul:

https://www.braunability.com/us/en/wheelchair-vans-for-sale-near-me/dealers/warehouse/all/all/inventory/2c7wdgbg1kr799509.html .

E o mașină cu intrare laterală  și  dispune de cel mai performant mecanism de rampă pentru persoane cu dizabilități. Aceasta e o rampă electrică și se amplasează foarte ușor pentru ca cei în scaun rulant să se poată urca și coborî fără să întâmpine dificultăți.

Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

 Interiorul mașinii 2019 Dodge Grand Caravan SE  e foarte încăpător și creat din materiale de calitate bună, special pentru ale asigura tot confortul pasagerilor. Și pentru că siguranța pasagerilor este unul dintre cele mai importante lucruri, trebuie menționat că vehiculul dispune  de un sistem de securizare a scaunului rulant care permite blocarea scaunului, evitând astfel posibilele accidente  în drumul lor către destinația dorită.

Cu această mașină adaptată, Asociația Andreea Ivan Învingătoare dorește să ajute persoanele în scaun rulant să beneficieze de:

1: Excursii organizate unde autovehiculul adaptat să fie pus la dispoziția persoanelor în scaun rulant pentru ca deplasarea acestora să fie posibilă.

 2:  Prin colaborarea cu organizatorii evenimentelor din cadrul orașului, să putem facilita prezența persoanelor cu dizabilitate la spectacole și evenimente culturale , cu ajutorul acestui autovehicul adaptat.

3: Autovehiculul adaptat va fi pus la dispoziția persoanelor în scaun rulant pentru a vizita parcuri, muzee și tot ce ține de domeniul cultural.

4: Persoanele cu dizabilități vor beneficia de acest autovehicul adaptat  când au nevoie să ajungă la medic, tratament, serviciu,  școală sau ceva urgent.

Intenția noastră este ca acest proiect să fie implementat pe termen lung, să ofere cât mai multor persoane în scaun rulant posibilitatea de a ieși din casă. Ne dorim să le dăm acestora șansa la o viață normală. Încercam ca din persoane izolate să  le transformăm în persoane active, în ciuda dizabilității lor.

Telul nostru este:

-Pentru nicio persoană în scaun rulant independența  nu trebuie să mai fie un vis greu de atins.

Ne puteți susține proiectul accesând secțiunea donații și completând contractul de sponsorizare. Puteți dona astfel 20% din impozitul pe profit al firmei dvs.

Tot în secțiunea donații, găsiți  formularul 230 pentru redirecționarea de 3,5% din impozitul pe venit din salariu sau pensie.

Ne mai puteți dona orice sumă doriți în contul bancar:

ASOCIATIA ANDREEA IVAN INVINGATOARE  

Banca: ING Bank N.V

IBAN: RO09INGB0000999910250836

SWIFT: INGBROBU

Sau pe PayPal

Asociația Andreea Învingătoare vă mulțumește pentru încredere și susținere !

Distribuie
Despre Asociatia Andreea Ivan Invingatoare Articolul 1
Asociația Andreea Ivan învingătoare s-a înființat în 2020 și are ca scop să inițieze diverse proiecte pentru independența persoanelor cu dizabilități. Să fii cu o dizabilitate, nu înseamnă că trebuie să te îngrădești și să-ți plângi de milă. Ci să-ți dezvolți alte abilități și să devii un învingător în viața ta.